2014. április 26., szombat

Monster High torta / Monster High cake

A Monster High babák egyre nagyobb teret hódítanak a világon és  nagyon népszerűek a lányok körében. Hasonlóak a Barbie őrülethez  babákhoz, pipaszár lábak, nagy fej csilivili ruhák annyi a különbség, hogy ezek a babák "szörnyek" zombik, vérfarkasok, vámpírok, stb. Uhhh ha belegondolok, hogy az én legkisebb lánykám mire nagyobb lesz milyen játékokkal csavarják el a fejét a reklámokban és az iskolában. A tortára a Clawdeen Wolf nevű babát készítettem el cukormasszából. Akadt némi nehézségem pl a lába kétszer is leszakadt miközben az állványon szárítottam. A Monster High rajongóknak biztos feltűnt egy baki a babán ugyanis egy piros szívet festettem az arcára ami a Dracula baba jele és nem a Farkasé. A torta legalsó szintje kárómintás, cukorgyöngyökkel díszítve. A töltelékek emelkedő sorrendben: Tejszínes túrókrém ropogós csokiréteggel, csoki, csoki. A fodrokon kívül az egész torta marcipánnal lett burkolva. Valamennyivel nehezebb volt színezni és burkolni is.

12 megjegyzés:

  1. Nem semmi, mit alkottál megint! Bár én még a hagyományos Barbiekkal játszottam, látványnak ezek sem utolsók :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vagány! Nekem nem tűnt volna fel a baki, főleg a nagy ámuldozás közben, meg amúgy sem... :-DD

    VálaszTörlés
  3. Minket még nem ért el az őrület, de sok helyen találkoztam már ezekkel a babákkal. Nagyon szép lett a torta és biztosan nagyon finom is volt! :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás ez a torta Millye! Nem is találok szavakat.

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikusan szép lett a torta! Lenyűgöző a figura, a piros szív ellenére is! :)

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos ez a torta is,a kezein akadt meg a szemem,nagyon szépen megformáztad,a színe is nagyon tetszik:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rozi, köszönöm szépen :) Az baba ujjaival is megdolgoztam mert kettő is letört amikor a tortára ültettem rá, de végül sikerült helyrehoznom a "törést" :)

      Törlés