2014. február 16., vasárnap

Női test torta 3.0 / Boobs cake

Az előző bejegyzéseim után ismét más vizekre evezünk, nem az én műfajom az ilyen és hasonló torta, régebben is írtam, hogy hozzám inkább a rózsaszín babás, kastélyos, csipkés torták állnak közelebb. Újabb tizennyolcaskarikás női test torta készült. Az első elképzelés egész más volt, de az ünnepelt legkisebbik fia úgy gondolta, hogy így jóval ütősebb lesz :) a visszajelzések alapján neki lett igaza mert volt móka és kacagás. A vaníliás piskóta tejszínes túrókrémmel lett megtöltve, közte ropogós csokiréteg volt. A bal mellébe beépítettem egy kis üveget amibe fütyülős mézes barackpálinkát töltöttem és egy szívószálat vezettem ki belőle. Némi "farigcsálás után leburkoltam és airbrush-al ráfújtam a bőrszínt és a tetoválást. Végül fekete cukorcsipkével díszítettem. A csodás napsütés kedvezett a tortafotónak és egész jól visszaadja színhatást.


8 megjegyzés:

  1. Mi lenne ha még közel is állna hozzád a téma...? :-)))

    VálaszTörlés
  2. Ez eszméletlen! Csak nézem, nézem, hogy mennyire tökéletes, aztán amikor írtad a pálinkásbutykost eldugva... eldobtam az agyam... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Móni, angyal vagy, köszönöm szépen! :) A kompromittáló fotókat még várom az ünnepeltről amikor a pálinkához próbál "hozzájutni" :D

      Törlés
  3. Aztamindenét! Micsoda szobrász vagy, ez fantasztikus! Megnézném azt a pasit én is a pálinkázással:-)

    VálaszTörlés
  4. Tudom hogy nem a te stílusod de nagyon jó lett!

    VálaszTörlés