2014. január 30., csütörtök

Könyv torta

Amennyire könnyűnek tűnik ennek a könyv tortának az elkészítése éppen annyira volt tele buktatókkal. A bácsi aki a könyvet kapta most ünnepelte a 70. születésnapját és a munkatársai lepték meg ezzel a személyre szabott tortával. Először is a cég (ahol dolgozik) logóját kellett átszerkesztenem ÉMI-ről IVÁN-ra valamint az 50- ről 70-es számra. A következő akadály az ostya nyomtattatása volt ami kérésem ellenére nem megfelelő  minőségben és formában lett kinyomtatva, így ostya helyett cukorlapra kértem a logót, versenyfutás az idővel, hogy időben megérkezzen, hogy jó legyen. Kapkodás, gyomorideg, jajj nem lesz kész... az ételfestékkel is meggyűlt a bajom, bárhogy öntögettem a színeket egyszerűen nem sikerült az a szín amilyen a céglogóban is szerepel. A házi cukormasszából készült papirusz sikerült, a neveket is rá tudtam írni. Végre valami jó is történt  :)  A torta csokis piskóta, csokikrémmel lett megtöltve amibe rumba áztatott meggyszemeket tettem. :)

16 megjegyzés:

 1. Pont azért olyan macerás, mert egyszerű(nek tűnik). Nem semmi, mennyit dolgoztál vele, de az egyedi végeredmény remélem kárpótolt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tejszínhab, bizony az egyszerűnek tűnő torták a legnehezebbek :)

   Törlés
 2. Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos és finom tortát! Sikerült egy nagy meglepetést szereznünk vele az ünnepeltnek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vörössárkány, nagyon örülök neki, hogy sikerült meglepni az ünnepeltet :)

   Törlés
 3. Végre idejutottam a blogodra, gyönyörű tortákat készítettél az elmúlt időszakban! :) Már alig várom a vasárnapot, hogy láthassam Bebe tortáját. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zs, köszönöm szépen! :) Alig várom már hogy elkészíthessem neki <3

   Törlés
 4. Hűűű, ezzel aztán volt dolgod! :) De csudiszép lett, gyönyörűen kidolgoztad!

  VálaszTörlés
 5. Nekem egyáltalán nem tűnik könnyűnek az elkészítése, biztosan nem mernék belevágni! :) A nehézségek ellenére is nagyon ügyesen megoldottad, szépséges lett! :)

  VálaszTörlés
 6. Semmi nyoma a viszontagságaidnak, vagyis újabb profi munka! :-)

  VálaszTörlés