2013. szeptember 29., vasárnap

Aranyérem torta egy kenus világbajnoknak

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a 2013-as Duisburgi világgyőztes (1000 méter kenu) párosának (cikk a versenyről: világbajnokság) az egyik tagjának (Mike Róbert)  készíthettem el ezt az érem tortát. A csokis piskóta dobos krémmel lett megtöltve annyi különbség volt csupán, hogy a felső aranyérem torta csokikrémje közt marcipánréteg is volt. A kenu logó éppúgy szerepel a tortán mint a Duisburg felirat ami az eredeti aranyérmen is rajta van. Az aranyéremhez készült szalag is cukormasszából.

18 megjegyzés:

 1. Tökéletes!!! Nagy gratula az ünnepeltnek, na és Neked, a művésznek! :)

  VálaszTörlés
 2. Szépséges és elegáns lett, igazán méltó az ünnepelthez! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ügyes vagy, gratula neked!

  VálaszTörlés
 4. Millye, nem sok időm volt mostanában blogokat nézegetni, de most áttekertem párat, és csodálattal néztem a tortáidat. Nagyon szépek, gratula! Tetszenek az új technikák, amiket használsz. :)

  VálaszTörlés
 5. Millye, a kedves megjegyzésedet a Blogkóstolós kiírásomhoz vehetem úgy, hogy Te is játszanál? Csak mert nem volt egyértelmű, hogy az ötlet teszik vagy jönnél is a listába. Én várlak szeretettel!! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teller-cake, szívesen játszom. Nem baj ha nincs itt a blogomon sok recept?

   Törlés
  2. Utánanéztem, hogy mi a helyzet ilyen esetben, ha kevés a recepted. Így is jöhetsz játszani, én sorsolok Neked egy blogot, amiről választhatsz, elkészíthetsz és posztolhatsz egy finomságot és az bele is kerül az összefoglalóba. Van hozzá kedved? :)

   Törlés
  3. Teller-cake, nagyon köszönöm, igen szeretnék játszani :)

   Törlés
  4. Köszi! :))) Már be is listáztalak! :-D

   Törlés
  5. Teller-cake, a játék részleteket hogy tudom meg?

   Törlés