2012. november 25., vasárnap

Cici torta

Íme az első cici tortám. Hmmm azért az előző katicabogár torta után ez igencsak 18-as karikás  :D  (Fütyi tortából már készült régebben nem is egy de nem mertem feltenni nem tettem fel :D ) Én alapból halványabbra festettem volna a bimbóját (vagy egy szolid áttetsző royal icinges melltartót tettem volna még rá)  de a kérés az volt hogy sötétebb legyen. Tejszínes túrótorta ropogós csokiréteggel. A nyaklánc cukorgyöngyből készült. A kereszt marcipán ezüst színű selyem ételfestékporral lefestve. A tortára festékszóróval fújtam egy tetoválást is.


2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik,igazán élethűre sikerült.A tetoválás és a lánc igazán egyedivé teszi.Én feltettem a fütyi tortát,kaptam is érte egy-két helyről hideget-meleget,pedig megpróbáltam szolidan egy 18-as karika ugrik fel először,de hát ezt kérték a lányok leánybúcsúra.

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) mindjárt meglesem azt a tortát :) ne foglalkozz a negatív kritikával :) ilyet csak az ír aki nem kapott még hasonló felkérést. :D mert ugye nem mi döntjük el hogy milyen legyen a torta és hogy mi legyen rajta :D

    VálaszTörlés