2012. október 5., péntek

Kastély torta pónival hercegnővel és hintóval 2.0 verzió

Egy nagyon kedves barátunk kért meg, hogy készítsek neki egy kastély tortát pónival, hintóval és királylánnyal/hercegnővel, viszont tornyok nélkül mert szerinte azzal már csicsás lenne és a szállítást sem bírná ki... A torta tejszínes túrókrémmel lett megtöltve amit ropogós csokirétegekkel turbóztam fel. Becsszó nem én beszélek rá senkit erre a krémre de ha egyszer valaki megkóstolja akkor legközelebb is ezt kéri :D





6 megjegyzés:

  1. Baromi jó lett ez a torta!!! gratulálok hozzá! ez a ropogós töltelék dolog engem is felcsigáz... mindjárt utána is keresek nálad! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kricky! Köszi, aranyos vagy! :) A túrórudi torta krémje van benne és a tejszínes túrókrém közé tettem a temperált jó minőségű csokoládét :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon bájos lett! A póni különösen jól sikerült szerintem.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Pixie Pie! Nagyon köszi a dicséretet! :) A póni kicsit időigényes, de nagy kedvenc mostanában :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűséges lett a torta! Gratulálok, minden tortád egyedi, és csodás! Megkérhetlek, hogy elnavigálsz, hol találom ennek az Általad említett tejszínes túró rudi tortának a receptjét? Előre is köszönöm szépen! Ancsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AniT, köszönöm szépen! A recept Mohától van :) http://www.mohakonyha.hu/2010/09/turo-rudi-torta.html Persze a tortáknál csak a túrókrémet használom mert én piskóta közé töltöm.

      Törlés