2010. szeptember 24., péntek

Oroszkrém torta


A második kedvenc tortám az orosz-krém torta. Életemben most csináltam először. Gondoltam megcsinálom mert valami habosra vágytam és a túrórudi tortából maradt bőven tejszínhabom is.
Az első tortalapot visszatettem a tortaformába majd megkentem a krémmel és rátettem a következő tortalapot majd ezt is megkentem a krémmel. Betettem pár órára a hűtőbe dermedni.


Miután a torta megdermedt jöhet a díszítés.

Díszítés:
  • 2 dl tejszín
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 cs habfixáló
A tejszínhabot a porcukorral és a habfixálóval keményre vertem majd habzsákba töltöttem és a torta oldalát valamit a tetejét kidíszítettem.


legvégül darált diót tettem a torta oldalára.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése