Hozzávalók:
3 dl tejszín (nálam állati volt)
3 evőkanál porcukor
20 deka eper
díszítésnek csokikanál.
A lehűtött tejszínt porcukorral felvertem és egy kis adagot habzsákba tettem a díszítéshez, az eper egy részét áttörtem szűrőn egy részét felkockáztam (pár darabot hagytam a díszítéshez pl a tálka belsejébe szeletkéket vágtam valamint egész szemeket a kész desszert tetejére) majd a felvert tejszínhez kevertem. A tálkák belső falára felszeletelt epret tettem és beleöntöttem az eperkrémet. A tetejüket tejszínnel díszítettem és egy szem epret nyomtam mindegyikre. Csokikanállal isteni finom :)
Most meg is enném! :-)
VálaszTörlésHajniZoli, :D
TörlésEper-tejszín-csoki... tévedhetetlen párosítás ;)
VálaszTörlésTejszínhab, bizony :D
Törlésóh, és ráadásul csokikanállal...hmm.. én is bevállalnám, mit ne mondjak! :)
VálaszTörlésTeller-cake, köszönöm :D
TörlésDe kis egyszerű, de menyire tavasz-íze van! :))
VálaszTörlésDina, bizony alig várom, hogy jöjjön a gyümölcsszezon :)
TörlésCsodás! Jöhetne hozzánk is!
VálaszTörlésMarisz, köszönöm aranyos vagy! :)
TörlésNekem is küldheted! :D
VálaszTörlésZsu, ha talizunk akkor kapsz :-)
VálaszTörlés