2017. április 5., szerda

3 D maci torta / Teddy Bear cake


Ez a cuki 3 D maci torta hatalmas kihívás volt számomra. Hosszú hetek óta készültem a nagy napra és nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz. A maci dobos-krémmel lett megtöltve.  A dobostorta medve formára faragása után a "bundája"tejszínhabból készült. A habozás közben egyszer csak elkezdett a maci feje külön életet élni, ekkor jött az első sokkkkkk...., macifejet óvatosan eltávolítani majd újabb merevítést tenni. Később kiderült hogy kevés a merevítés így mivel a maci újra elkezdte lehajtani a fejét megint teletűzdeltem jó pár pálcával. Szerencsére az utazást is "túlélte" így a visszajelzést követően megnyugodhattam :)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki, nem látszik rajta a viszontagság....

    VálaszTörlés
  2. Nem győzöm csodálni, nagyon cuki ez a maci!

    VálaszTörlés
  3. Csoda cuki! :))
    Szép Húsvétot kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gabriella, köszönöm szépen. Kellemes Ünnepeket :)

      Törlés
  4. Nahát, de tündéri lett ez a maci! Aki nem tortázik, nem is tudja elképzelni, milyen nehz megalkotni egy ilyen ehető szobrot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz, tündér vagy, köszönöm szépen! :) Bizony bizony... életem egyik legnehezebb tortái közé sorolnám, de megérte küzdeni vele.

      Törlés
  5. Szia! Nagyon cuki lett a macid :-) én most készülök egy ilyen megalkotására. Megkérdezhetem nálad miből készültek a kezei és a lábai?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Niky! A maci mancsai is piskótából vannak. A lába piskótatekercs 😊 jó munkát!

      Törlés