2016. július 23., szombat

Mancs őrjárat torta / Paw patrol cakeÚgy eltűntem mint az aranyóra. Annyira kevés időm volt mostanában, hogy szinte semmire sem jutott idő. Most viszont, hogy pár napos kényszer pihenőn vagyok így jut idő szeretett blogom dédelgetésére is.  Hoztam egy Mancs őrjáratos tortát amit a barátnőm kisfiának készítettem, órási örömet okozva neki. A 6 kutyusból kettőt formáztam meg és tettem a tortára akik Bebe kedvencei. (A főszereplők a hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket a technikai zseni 10 éves Ryder vezet. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg aranyos kutyus humorral felvértezve a Mancs Őrjárat azért dolgozik együtt, rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget. Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka fontosságát.)

8 megjegyzés:

 1. Végre egy kis életjel! :) És ráadásul Bebe tortáját posztoltad! <3 Imádtuk a tortát! :)

  VálaszTörlés
 2. Hiányoltalak már! Nagyon cuki ez a torta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tejszínhab, aranyos tőled :) Köszönöm szépen! :)

   Törlés
 3. Örülök, hogy életjelet adtál magadról! :) A torta - mint mindig - remek! Tudod, mivel lehet örömet szerezni másoknak.
  És kedves tőled, hogy körvonalaztad a mese történetét - én ugyanis a mai meséket már nem ismerem, de mindig szívesen tanulok. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia Millye!
  Gratulálni szeretnék a tortákhoz, nagyon szépek. Nekem is megtetszett az egyik, pontosabban a Mancs őrjáratos. :) A kisfiam születésnapjára ilyet szeretnénk, de sajnos nem túl sokan készítenek ilyet, főleg nem ilyen szépet.
  Amennyiben nem zavarlak, kérlek írj nekem (dzs.milan@gmail.com), hogy beszéljünk erről.
  Előre is köszönöm.
  Üdv, Dzsugán Milán

  VálaszTörlés
 5. Kedves Millye!
  Nagyon tetszenek a torták. Hol lehet Önt elérni?
  Szeretnék ezzel kapcsolatban Önnel beszélni.
  Illetve, ha kérhetem vegye fel velem a kapcsolatot.
  dzs.milan@gmail.com

  Előre is nagyon köszönöm.
  Üdvözlettel,
  Dzsugán Milán

  VálaszTörlés