Szeretem az esküvői tortákat mert elegánsak, kifinomultak és személyre szabottak. Imádtam elkészíteni ezt a tortát is. Húzott cukorból készültek a karamell rózsák. Még mindig meleg a kezemnek a karamell viszont csodákat lehet vele készíteni. Remélem ebben az évben el tudok menni tanfolyamra ahol elsajátíthatom ezt a mesterséget. De térjünk is vissza a tortára. Az alsó szint karamellkrémes krém volt karamellizált pirított dióval. A felső szint dobostortakrémmel lett megtöltve. A torta oldalát cukorcsipkével és ezüst gyöngyszalaggal díszítettem.
Cscsodaszep lett!
VálaszTörlésBogi, nagyon köszönöm! :)
TörlésMeseszép! És az ízei is igazán különlegesek, végre nem a megszokott: "Milyen torta legyen?" "Csokis." :)
VálaszTörlésTejszínhab, igen én is örültem neki hogy nem a megszokott krémet kérték bele. :)
TörlésTejszínhab és köszönöm a dicséretet! :)
TörlésGyönyörűszép! :)
VálaszTörlésZsu, köszönöm :)
TörlésGyönyörű lett! Nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésDitta Judit, köszönöm szépen! :)
TörlésElegáns, csodaszép!
VálaszTörlésMár nem is találok jelzőt a tortáidra, annyira gyönyörűek! :) Különösen ezek az igazán elegáns, finom tortáid tetszenek! :)
VálaszTörlésHankka, angyal vagy köszönöm! :)
Törlés