Trüffel krémhez:
- 3 dl tejszín
- 20 deka jó minőségű étcsokoládé
- ízlés szerint gyümölcscukor
Tejszínes kókuszkrémhez
- 1 dl kókusztej
- 3 dl tejszín
- 10 deka gyümölcscukor
A trüffel krémhez a tejszínt és a csokit összemelegítjük de csak melegítjük és nem forraljuk. Majd lehűtjük. Az a legjobb ha egy éjszakát dermed a hűtőben. Amikor kellőképp megdermedt akkor habverővel felverjük. A kókuszkrémhez a tejszínt felverem a cukorral majd belekeverem a sűrű kókusztejet. Pohárkákba rétegezem és hűtőbe teszem.
Nagyon jól néz ki! :)
VálaszTörlésKöszi Zsu :)
VálaszTörlésSzuper lett! De mondd, a csokikanál nem olvad meg az ember kezében? Vagy olyan hamar felfalják, hogy nincs rá esély? :)
VálaszTörlésKöszi! :) A csokikanál nem mindegyik csokifajtánál olvad hamar :) de ennél bizony sietősebben fogyasztottuk :D
VálaszTörlés