Nem is gondoltam volna hogy ilyen egyszerű a "csoki gyurmával" dolgozni. Könnyen nyújtható és formázható. Aki nem szereti a marcipánt vagy a fondantot annak a plasztik csoki az ideális. A receptet már a sakk tortánál leírtam:
A plasztik csoki receptje:
100 gramm jó minőségű csoki
50 gramm méz
A csokit felolvasztottam a mézet megmelegítettem (nem felforraltam) Majd a kettőt összeöntöttem. Kanállal kevertem kihűlésig majd utána kézzel gyúrtam addig amíg a felesleges vizet ki tudtam belőle nyomkodni. Hűtőbe tettem (fóliába csomagolva) 24 órára és már kész is :)
100 gramm jó minőségű csoki
50 gramm méz
A csokit felolvasztottam a mézet megmelegítettem (nem felforraltam) Majd a kettőt összeöntöttem. Kanállal kevertem kihűlésig majd utána kézzel gyúrtam addig amíg a felesleges vizet ki tudtam belőle nyomkodni. Hűtőbe tettem (fóliába csomagolva) 24 órára és már kész is :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése