2013. május 4., szombat

Twilight torta / Twilight cake

Az első Twilight tortám. Éreztem, hogy el fog jönni az idő amikor elkészíthetem. Aki nem tudja  annak leírom, hogy a Twilight egy négy kötetből álló vámpír románc, fantasyregény-sorozat. A könyvek borítóján különböző szimbólumok vannak ezek kerültek rá a tortára. Az Alkonyat az első rész amin egy piros almát fogó kéz van. Az Újhold a második rész amin egy fehér-vörös tulipán látható. A harmadik kötet a Napfogyatkozás aminek a borítóján egy vörös szalag látható. A negyedik könyv a Hajnalhasadás aminek a borítóján egy sakktábla van egy piros gyaloggal és egy fehér királynővel. Az alma kekszmasszából készült amit leburkoltam és airbrush segítségével fújtam pirosra. A tulipán drótos virágtechnikával készült. A piros sakk bábú marcipánból készült a fehér pedig csokoládéból. A torta alsó része tejszínes csokikrémmel lett megtöltve a felső rész tejszínes túrókrémmel. A twilight tábla cukormasszából készült.


12 megjegyzés:

  1. Millye, ez megint gyönyörű lett! Nem vagyok rajongója a sorozatnak, meg az egész vámpír-sztori a könyökömön jön ki, de ezt a gyönyörű tortát ettől függetlenül bármikor elfogadnám!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon profi lett!!! Tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  3. Csodás ez a torta! A lányom egyenesen imádná, nagy rajongó:-)

    VálaszTörlés
  4. Én ezt most nem mutatom meg a kiscsajomnak, mert nyúzni fog nyár közepéig (mire szülinapja lesz), szóval hamar be is csukom, őrizve a titkot! :D Kegyetlen jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dina, köszönöm :) Kíváncsian várom majd a tortádat! Biztos nagyon szép lesz :)

      Törlés
  5. Na ez az,nagyon ott van!,én is készítettem anno még a lányaim is azt mondták anya ez sokkal szebb lett.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lizi, köszönöm szépen! :) A Te Twilight tortád fent van a blogodon?

      Törlés