2013. február 23., szombat

Madagaszkár pingvinjei torta a kisfiam születésnapjára.

Mennyi sok torta ötlet felmerült mielőtt ennél a verziónál maradtunk. A kisfiam számos mesehőst felsorolt hogy milyen tortát is szeretne a 4. születésnapjára. Volt köztük spongya bob is de arról lebeszéltem mert tavaly is spongyás tortát kért. A madagaszkár pingvinjei is nagy kedvence. Persze nem állt meg a felsorolás a 4 pingvin megnevezése után... kívülről fújja a nevüket, a kapitány Skipper, Kowalski, közlegény és Rico... aztán jött a makik királya Julien, majd Maurice (véznaujjú maki) és Mort (egér maki)... és végül a kis sárga kacsa Tojgli. Huhhhhh. Őket készítettem el. Egyébként az elképzelése az volt hogy az egész állatkertet megcsinálom :)  De essen szó magáról a tortáról is. A vaníliás piskótalap alsó rétege nutella krém majd tejszínes-nutellás csokikrém. A következő réteg tejszínes fehércsoki krém rajta ropogós ostyalap ami nutellával van megtöltve. A tortára a kék színt airbrush segítségével fújtam rá.  Volt nagy örömködés, boldogság amikor meglátta  :) Boldog születésnapot kisfiam!

13 megjegyzés:

  1. Hát ezek (Ők) nagyon cukik lettek!!!

    VálaszTörlés
  2. Úúú, nagyon finom lehet :) A figurák is szuperek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tejszínhab, a nutella kimondottan jót tett az ízkavalkádnak :)

      Törlés
  3. De buli! Ezt miért nem láttam eddig? Baromi jó! :))

    VálaszTörlés
  4. Boldog Szülinapot a Kisfiadnak! Meseszép (hogy stílusos legyek...) tortát sütöttél neki! Mindegyik általad készített tortádra vonatkozik az, hogy gyönyörűen kigondolt és kivitelezett remekmű!...Csak ámulok és bámulok...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Heti menük, nagyon köszönöm! Aranyos vagy! :)

      Törlés
  5. Majdnem lemaradtam erről a bejegyzésről, de azért a 10napban még benne vagyok: Isten éltesse a kisfiadat sokáig! :)
    Na és a torta: fantasztikusak ismét a figurák, nagy tisztelője vagyok a kifinomult figurázásodnak! Remekmű!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teller-cake, köszönöm a köszöntést és a dicséretet! :) Igyekszem a tökéletesre törekedni figurák elkészítésében de amikor elkészül mindig találok benne valami hibát :)

      Törlés
  6. Nem tudtam miért nem jelensz meg nálam az új finomságaiddal, hát nem voltam bejelentkezve hozzád mint tag. Bepótoltam:-)
    Utólag is Isten éltesse a nagyfiút! Csodás tortája volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HajniZoli, nagyon köszönöm, hogy megtisztelsz a jelenléteddel a blogomon :) Köszönjük a dicséretet és a köszöntést! :)

      Törlés
  7. Kedves Millye
    Gyönyörű a tortád és klasszak a figurák. A kisfiam ki is szúrta, amikor neki keresgéltem a szülinapjára madagaszkár pingvinjei tortát. Azóta ilyet szeretne. Kérdésem, hogy vállalnád a képen lévő figurák elkészítését?

    VálaszTörlés