2012. június 21., csütörtök

Rózsaszín liliom persze ez is ehető verzióban

Elkészült a rózsaszín liliom is a nagylányomnak. Nagyon tetszett neki. Viszont kijelentette, hogy mivel a kedvenc virágáról van szó így ha legközelebb készítek liliomot másnak akkor nem lesz egyszerű "megválnia" tőle... Vagyis esze ágában sincs odaadni egyet sem senkinek mert az egyik azért tetszik mert sárga a másik meg fehér és a harmadiknál meg néééézd anya milyen édesen kunkorodik a levele.... na persze...  :D

2 megjegyzés:

  1. Szia ! nem találom hogy készíted az alapanyagokat mint : a cukor amiből a cukorvirág készül, vagy milyen fajta fondant-ot főzöl ?

    VálaszTörlés
  2. Szia Marika! A cukorvirágokat sokáig fondanttal készítettem. Kiskukta receptje szerint. http://kiskukta.blogspot.hu/2010/04/nyujthato-fondant-keszites-kepekben.html De a cukorvirágokhoz az Alan Dunn féle cukormassza vált be amit Lenke is használ. http://lenke-torta.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=367879

    VálaszTörlés